Aktuelne novosti

12.14.2021 10:30
Aktuelne novosti

Küchen Aktuell GmbH od 3.-14. maja ponovo u Tuzli, BiH!

Početkom maja ove godine, Firma Küchen Aktuell ponovo dolazi u Tuzlu kako bi vršila razgovore sa potencijalnim kandidatima. Online prijave otvorene do kraja aprila ove godine.

Poslovni Seminar Tuzla 2018. godine, Hotel Tuzla, BiH


Nakon što smo proteklih godina uspješno organizovali 4 poslovna seminara u gradu Tuzla, naša firma početkom maja ove godine planira ponovo doći u Tuzlu. Ukoliko se budemo vodili dosadašnjim seminarima i iskustvima u gradu Tuzla, možemo slobodno reći da očekujemo jedan zaista veliki broj prijava.
Kao i u prošlosti, naš centralni tim za zapošljavanje će doći direktno u Tuzlu, gdje ćemo u Hotelu "Garden Tuzla" organizovati dane otvorenih vrata. Tom prilikom svi zainteresovani mogu posjetiti naš Seminar i biti dio naše velike prezentacije koja će se održati u velikoj sali "Hotela Garden Tuzla" početkom maja 2022.

Konkurs za pozicije stolara/montera kuhinja je ponovo otvoren. Ovoga puta tražimo oko 45 montera kuhinja za naše filijale širom Njemačke. Ukoliko imate iskustva u navedenoj struci, pričate Njemački jezik barem na nivou sporazumijevanja, prijavite se kod nas direktnim putem preko naše stranice.

Küchen aktuell
Tuzlanski.ba
nkp.ba
posao
radio kameleon
sodalive
Adi Avdic
centralni regruter za Balkan