O NAMA

Küchen Aktuell GmbH

Küchen Aktuell je porodična firma sa sjedištem u Braunschweigu. Naša firma je od samog osnivanja 1996. godine posvećena isključivo prodaji i montaži kuhinja na cijelom području Njemačke. Sa više od 25 godina iskustva i preko 30.000 isporučenih kuhinja na godišnjem nivou Küchen Aktuell GmbH je najveće i najuspješnije preduzeće u Njemačkoj u toj oblasti. Za takav uspjeh su svakako i najzaslužniji naši vrijedni i odani radnici.

Obzirom da se naša kompanija konstantno širi i raste, u potrazi smo za novom radnom snagom sa područja Balkana. 2017 godine naše preduzeće je krenulo da zapošljava radnike pomoću viznog režima  zapadnog balkana, te na godišnjem nivou uspješno potpišemo vise od 40 ugovora. Trenutno u našem preduzeću radi oko 120 osoba sa područja Balkana. Tu praksu želimo i u budućnosti da nastavimo te vam svima nudimo mogućnost da postanete dio naše uspješne ekipe.

1.300

Radnika

30.000

isporučenih kuhinja godišnje

2.200

izložbene kuhinje

400.000

Zadovoljne mušterije
logističkih centara
prodajnih salona

NAŠI RADNICI - NJIHOVE PRIČE

Naši vrijedni radnici sa balkana, njihov put za Njemačku preko dobijanja vize, prvih radnih dana, spajanja porodice i konačne integracije u našem preduzeću.

OVO SU NJIHOVE PRIČE!

Spreman si za novi početak u Njemačkoj?

Najveća Firma za prodaju i montažu kuhinjau na području Njemačke traži osobe sa iskustvom u montaži ili sličnim poslovima.

Vaša prijava